Contact met Regina

Heb je een vraag of wil je je inschrijven voor de Skype inspiratie, workshop of training? Vermeld het onderwerp of thema op onderstaand  contact formulier.

 

Inschrijven voor een workshop of training

Lees vooraf de voorwaarden. Door je in te schrijven ga je akkoord met de voorwaarden. Deze zijn te vinden op de pagina mijn werkwijze. Je kunt ze ook downloaden.
Na inschrijving ontvang je binnen vier werkdagen een bevestiging van inschrijving voor de workshop of training met verdere richtlijnen.

P.s. de voorwaarden gelden tevens voor alle diensten en trajecten.

 

Inschrijven voor een Skype inspiratie

Na inschrijving  voor de maandelijkse gratis Skype inspiratie neem ik binnen vier werkdagen contact met je op voor het plannen van een afspraak. Je kunt slechts eenmaal gebruik maken van een gratis Skype inspiratiegesprek.
Schrijf je ruim op tijd in. Zo voorkom je teleurstellingen.

 

Vragen

Heb je een vraag? Bel me of verstuur jouw vraag  via het contactformulier of per mail. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. Denk eraan jouw telefoonnummer te vermelden op het contactformulier.

 

Bereikbaarheid

Op werkdagen ben ik telefonisch te bereiken tussen 08:30 – 18:00 uur. Bij geen gehoor? Spreek je naam en telefoonnummer zo duidelijk mogelijk in. Ik bel je zo spoedig mogelijk terug (binnen 48 uur, op werkdagen m.u.v. vakanties)

 

Afspraken

Ik ben werkzaam in Almere, ’t Gooi, Utrecht, Amersfoort, Haarlem en Amsterdam, waar ik voor persoonlijke gesprekken, workshop & trainingen representatieve ruimtes huur met een warme en rustgevende uitstraling.
Ik werk tevens op locatie.

Blijf op de hoogte

 


Bellen met of mailen naar Regina?
06 127 51 691
📧 vanamson@difference4you.nl