Contact met Regina

Heb je een vraag of wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief, Skype inspiratie, workshop of training? Vermeld dan het onderwerp of thema op onderstaand  formulier.

 

Inschrijven voor een workshop of training

Lees voordat je je inschrijft voor een workshop of training de voorwaarden. Door je in te schrijven ga je akkoord met de voorwaarden. De voorwaarden zijn te vinden op de pagina mijn werkwijze. Je kunt ze ook downloaden.
Na inschrijving ontvang je binnen vier werkdagen een bevestiging van inschrijving voor de workshop of training met verdere richtlijnen.

 

Inschrijven voor een Skype inspiratie

Na inschrijving  voor de maandelijkse gratis Skype inspiratie neem ik binnen vier werkdagen contact met je op voor het plannen van een afspraak. Je kunt slechts eenmaal gebruik maken van een gratis Skype inspiratiegesprek.
Schrijf je ruim op tijd in. Zo voorkom je teleurstellingen.

 

Vragen

Heb je een vraag? Dan neem ik zo spoedig mogelijk, na het versturen van jouw vraag,  telefonisch contact met je op.
Uiteraard kun je ook bellen, naar het nummer vermeld op het contactformulier.

 

Bereikbaarheid

Op werkdagen ben ik telefonisch te bereiken tussen 08:30 – 18:00 uur. Bij geen gehoor? Spreek dan je naam en telefoonnummer in. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug.

 

Afspraken

Ik ben werkzaam in Almere, ’t Gooi, Utrecht, Amersfoort, Haarlem en Amsterdam, waar ik voor persoonlijke gesprekken, workshop & trainingen representatieve ruimtes huur met een warme en rustgevende uitstraling.
Ik werk tevens op locatie.

 


Bellen met of mailen naar Regina?
06 127 51 691
📧 vanamson@difference4you.nl