Workshop “Rust in mijn hoofd, grip op mijn leven”

 

 

Druk druk druk dat zijn we allemaal. We leven in een snelle en complexe wereld met veel afspraken, veel kennis en andere zaken die we moeten onthouden.

Regelmatig horen we elkaar zeggen: “Mijn hoofd loopt over”; “Mijn hoofd zit zo vol”; “Mijn hoofd staat op springen”. Hoe voller ons hoofd, hoe meer stress. Je krijgt fysieke klachten, vervolgens ga je piekeren, je kunt moeilijk inslapen, staat uitgeput op en hebt last van een kort lontje.

 

Vol hoofd

Wanneer je constant rondloopt met een vol hoofd word je moe. Gedachten kosten nu eenmaal energie. Je raakt gestrest en lusteloos. Je eigen gedachten beheersen is een kunst. De ene keer is het lastiger dan de andere keer. Toch is het belangrijk je hoofd in drukke tijden regelmatig leeg te maken om ruimte te maken.

 

De oplossing

Optie 1: Natuurlijk kun je door middel van matriXcoaching een aantal sessies bij mij volgen en je hebt weer een opgeruimd hoofd, zodat je tot rust komt en je beter kunt ontspannen.

Optie 2: Hoe gaaf zou het zijn als je tijdens een workshop in groepsverband gaat leren zelf de regie te krijgen over de drukte in jouw hoofd.

Dat kan tijdens de workshop “Rust in mijn hoofd, grip op mijn leven”.

 

Voor wie?

Voor iedereen die een druk leven leidt en/of zich in het bovenstaande herkent.
De matrixmethode is ook geschikt voor zelfstandige professionals, managers, huismoeders en studenten.

 

Wat gaan we doen?

Na een korte interactieve kennismaking krijg je uitleg hoe het hoofd werkt en gaan we meteen aan de slag.
We gaan werken aan de hand van de MatriXmethode, een gesprekstechniek ontwikkelt door Ingrid Stoop®. Het is een manier van vragen stellen om je te helpen zelf de oplossing voor jouw probleem te vinden en in te zetten met direct merkbaar resultaat.
Je gaat leren hoe je denkbeeldig een structuur kunt aanbrengen in en buiten je hoofd. Dat kun je vergelijken met het opruimen van een kast. Je ontdekt hoe je hoofd werkt en hoe je daar zelf invloed op hebt. Zaken die er niet toe doen ga je elimineren. Hierdoor ontstaat overzicht en creëer je ruimte voor wat echt belangrijk is voor JOU.

Uiteraard ga je het geleerde bij elkaar oefenen, zodat je het direct in de praktijk kunt toepassen.

 

Wat levert het jou op?

Een geordend hoofd geeft meer rust, meer ruimte en meer keuzevrijheid.
Het zorgt voor een beter overzicht, betere prestaties en meer zelfvertrouwen.
Kortom: Je hebt waardevolle kennis in handen, bent weer de baas in je eigen hoofd en hebt meer grip over je eigen leven.

 

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal  10

Tijd: 09:30 – 13:30 uur ( inloop vanaf 09:15 uur)

Plaats: PUUR Almere, Welzijnscentrum voor Vitaliteit & Balans (een sfeervolle omgeving op loopafstand van het station, gratis parkeren, check de website voor het adres en de plattegrond )

Datum: dinsdag 31 oktober 2017

Investering: De oorspronkelijke investering van deze workshop was € 85,- excl. BTW, incl. hand-out, bewijs van deelname, koffie, thee en iets lekkers.
Actie: In verband met de week van de Werkstress van 13 t/m 16 november 2017, bied ik de workshop aan voor € 70,- excl. BTW;
Deze korting geldt tevens voor de komende workshops dit jaar. Raadpleeg hiervoor de agenda.

Extra informatie: kleine groepen, veel persoonlijke aandacht, praktische oefeningen.

 

Note:
De kosten voor de workshops zijn vaak fiscaal aftrekbaar, informeer bij de Belastingdienst.
Werkgevers zijn steeds vaker bereid – in het kader van goed werkgeverschap – de kosten voor persoonlijke effectiviteit op zich te nemen. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.
Heb je een uitkering en wil je graag deelnemen aan deze workshop? Informeer bij jouw uitkeringsinstantie voor een eventuele tegemoetkoming in de kosten.

Mijn streven is de workshop toegankelijk te maken voor iedereen, ook de minder financieel draagkrachtige. Dus heb je geen uitkering, maar wil je graag deelnemen aan de workshop, dan is het bedrag in overleg.

 Ik geef de workshop ook incompany. Vraag hiervoor de offerte.

De workshop is ook leuk om als cadeau te geven of te ontvangen.

 

Review van Daniëlla Huyck

Ik heb de workshop MatriXmethode Hoofd opruimen gevolgd bij Regina, het was een leerzame ervaring, heb veel geleerd met name hoe je rust in je hoofd kan krijgen. Eerst wist ik niet wat mij te wachten stond, maar ik ben zeer tevreden en positief, ben blij dat ik deelgenomen heb aan de workshop. Mede door de openheid, rust, betrokkenheid en de passie van Regina en Jermaine is de workshop goed en duidelijk gegeven. Ik weet nu wat te doen als het te druk wordt in mijn hoofd. Op een schaal van 1-10 geef ik de workshop een 9. Ik zou zeker iedereen aanbevelen om de workshop te volgen. Dank je Regina en Jermaine en veel succes verder.

 

Inschrijven?

Surf dan naar het contactformulier