Gekwalificeerd MatriXpartner MatriXmethode Instituut

 

Sinds december 2017 ben ik naast gecertificeerd MatriXcoach, gekwalificeerd MatriXpartner MatriXmethode Instituut (MMI).

In 2011 kwam de MatriXmethode op mijn pad. Ik was herstellende van een stevige burn-out en besloot toen de opleiding tot MatriXcoach te volgen onder het mom “baat het niet dan schaadt het niet”. De MatriXmethode heeft mij geholpen weer de baas in mijn eigen hoofd te worden. Eerder had ik veel last had van een vol hoofd. Sindsdien draag ik de MatriXmethode een warm hart toe.

 

Trauma

Gecertificeerde MatriXcoaches dienen zich jaarlijks bij te scholen bij het MatriXmethode Instituut. Op 02-09-2017 stond een nascholing gepland.

Een dag te voren werd ik geconfronteerd met een trauma. Deze gebeurtenis had mentaal zoveel impact op mij, dat ik niet in staat was de nascholing bij te wonen. Ik mailde mijn afmelding, zonder over de gebeurtenis uit te wijden. Kort daarop werd ik gebeld. Ingrid Stoop, de ontwikkelaar van de MatriXmethode vroeg mij of ze mij kon helpen. Ik reageerde emotioneel dat ik daar niet toe in staat was. Ze vroeg mij andermaal geduldig wat ze voor mij kon betekenen. Ik besloot mij te laten coachen. Dit ging in eerste instantie vrij moeizaam. Door mijn emoties kon ik mij niet focussen. Tot mijn verbazing had ik mijn trauma,  met een pauze van een half uur, binnen 2 uur met begeleiding van Ingrid Stoop zelfstandig geneutraliseerd. De volgende dag was ik in staat acte de présence te geven.

Ik ben nu fan van de MatriXmethode. Er heeft totaal geen slachtofferhulp of iets dergelijks plaatsgevonden en ik heb geen flashbacks of een off-day😊
MatriXpartner worden was voor mij  een logische stap😉

 

Bevoegdheden

Ik ben bevoegd mij zelfstandig in de markt te profileren en werk nauw samen met het MMI. Namens het MMI mag ik zelfstandig de 1-daagse training Hoofd opruimen en leren HOE te leren geven aan groepen. Ik word  ingezet op projecten van het MMI.

 

Praktische informatie

Gekwalificeerde MatriXpartners hebben een eigen website en staan tevens vermeld op een pagina van het MatriXmethode Instituut. Cliënten en opdrachtgevers kunnen via de website van het MMI zelf een keuze maken voor een gekwalificeerde MatriXpartner of rechtstreeks contact leggen met de MatriXpartner.

MatriXpartners werken eenduidig qua beeldmerk, logo en tarief binnen het vastgestelde kader van  het MMI. De prijzen staan vast.
Wij werken samen met collega MatriXpartners binnen het MatriXmethode Instituut en met Ingrid Stoop.
De algemene voorwaarden van het MatriXmethode instituut zijn leidend voor de trainingen, workshops en MatriXcoaching consulten.

* De matriXmethode is uitermate geschikt om je eigen succesvolle manier van werken te versterken!

* In company de 1-daagse training Hoofd opruimen en leren HOE volgen?
Dat kan op maat voor 10 tot maximaal 12 deelnemers afgestemd op jouw organisatiestrategie.

Wil je meer informatie over de training Hoofd opruimen en leren HOE te leren? Surf dan naar MMI.

 

Overige informatie

Mijn doelgroep: particulieren, zelfstandigen, het bedrijfsleven, zorginstellingen en ziekenhuizen.
MatriXcoaching kan als interventie tijdens een ziektetraject worden ingezet en is geschikt op al mijn diensten.

 

MatriXmethode, matriXcoaching, matriXpartner, drukke hoofd, vol hoofd, mentale problemen, fysiek, ADHD, autisme, NAH

Deelneemster aan Workshop “Rust in mijn hoofd, grip op mijn leven

Model mentale problemen - Difference4you

Model mentale problemen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Matrixwerkmodel door Ingrid Stoop

 

Enkele reviews:

N. de Vries

MatriXcoaching heeft mij de eerste keer meer ruimte gegeven in mijn hoofd. Ik had veel ideeën en ik dacht altijd dat ik er iets mee moest doen. Nu kan ik meer loslaten. Aansluitend ben ik gaan onderzoeken waar het spanningseten vandaan komt. Na één keer merk ik dat ik er iets meer zelf voor kan kiezen om het wel of niet te doen. Of wat ik eet.

 

J.M.

Matrixcoaching heeft me meer rust en overzicht in mijn drukke hoofd gegeven. In een kort tijdsbestek heb ik geleerd om de drukke dingen uit mijn hoofd te halen en te ordenen. Hierdoor heb ik meer plezier in de dagelijkse dingen, thuis en op mijn werk en een betere nachtrust.

 

S.v.C.

In vrij korte tijd heeft mijn coach mij weer positief tegen mijzelf, mijn werk en mijn omgeving laten kijken.
De ademhalingstherapie in combinatie met yoga heeft mij rust gegeven en handvatten om stressvolle situaties tegemoet te treden.
De MatriXcoaching heeft mij geholpen met het ordenen van de negatieve en positieve gebeurtenissen van het laatste jaar. Met name de STARR verhalen hebben mij geholpen om kritisch te kijken naar mijzelf, wat wil ik, wat kan ik en wat heb ik nog nodig.
Ik heb mijn valkuilen ontdekt, mijn kracht hervonden en ik weet waar ik aan kan en wil werken.
Bedankt en hartelijke groeten

Meer weten?